Wielerclinics met Steven Rooks
248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-248,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wielerclinic met Steven Rooks

Een wielerclinic is een uitgelezen kans om uw medewerkers en relaties te trakteren op een fantastische dag op de fiets. Sport verbind, inspireert en houdt mensen gezond. De programma’s die wij op maat samenstellen bieden altijd een combinatie van business en cycling.

Iedere clinic staat in het teken van een zakelijk thema dat wordt geintroduceerd met een inspirational speech. Daarna gaan we fietsen met onderweg een challenge. Dat kan een tijdrit, waaierrijden of een andere oefening zijn. De challenge is geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren renners. Plezier en iets leren staat centraal. Steven deelt graag zijn kennis en ervaring met tips en adviezen.

Wij werken regelmatig samen met De Proloog in Amerongen en met Parkhotel Valkenburg, uiteraard zijn andere locaties ook bespreekbaar.