Met Steven Rooks naar de Amstel Gold Race
366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-366,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Met Steven Rooks naar de Amstel Gold Race

Zondag 15 april a.s. is het weer zover, dan vindt de enige UCI World Tour wedstrijd van Nederland plaats: de Amstel Gold Race. Ook dit jaar kun je weer als VIP met Steven mee naar deze heuvelklassieker.

De dag begint met een luxe ontbijt in Maastricht, daarna lopen we tussen de renners en de ploegleiders in de VIP-startzone waar we tevens van dichtbij de ploegenpresentatie kunnen bekijken. Na de start volgen we de koers vanuit een VIP-bus voor 8 personen met speciale stickers zodat we over het parcours mogen rijden. Onderweg stoppen we op meerdere punten om de renners te zien en uiteraard is er lunch en voldoende drinken aan boord.

Onderweg zal Steven de koers van commentaar voorzien en herinneringen ophalen aan edities van de Amstel Gold Race die hij zelf heeft gereden en een keer won in 1986. De finale bekijken we direct aan de finish vanaf het VIP-paviljoen en na de huldiging sluiten we af met een culinair programma.

Prijs per persoon: € 525,- exclusief BTW

Prijs is inclusief gereserveerde parkeerplaats, VIP-pas, ontbijt, lunchpakketten voor onderweg, een culinair programma na de finish en Steven Rooks als uw gastheer. Het event gaat door bij voldoende deelname.